Post by viereleadoosim on Feb 12, 2022 5:34:44 GMT 6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ منبع هک ▞▞▞
▞▞▞ Epic Heroes War: Super Heroes 2022 version ▞▞▞
من دوست داشتم این بازی را انجام دهم
نیاز به پشتیبان گیری
اگر این بازی را حذف کنید، بدون پول نمی توانید برنده شوید. مهمانی رئیس خود یک شوخی است.
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking 캐주얼 게임 efq
فقط 3 ستاره چون من تازه شروع به بازی کردم. خواهیم دید که چگونه پیش می رود و من برمی گردم.
گاهی اوقات به اینترنت متصل نیست
من در واقع این را دوست دارم و معمولاً بازی های سبک rpg را دوست ندارم اما این بازی فقط نظر من را تغییر می دهد
بازی خوبیه ولی خواهشا هرو هاشو ارزون کنید خیلی گرونن =]
جيد
Mmmm در بیشتر قسمت ها سرگرم کننده است. اما اگر وارد آن شوید، خیلی سریع انبساط پیدا می کند، سرمایه گذاری محکمی نیست... اما هنوز ارزش امتحان کردن را دارد.
بدترین بازی در زندگی من
پس از خروج از حساب کاربری من نمی توانم وارد حساب کاربری خود شوم.. وقتی می خواهم به حساب خود وارد شوم می گوید "لطفاً قبل از ورود به سیستم از حساب کاربری خود خارج شوید" حساب قبلاً از سیستم خارج شده است..
خوبه فقطیکم عادلانه تر و آسون ترش کنید.
باریش خوب واقعا دان کنین
Epic Heroes War: Super Heroes Petualangan iwse
جواهرات IOk من کجاست ok من می خواستم تعقیبم را به خدا ارتقا دهم اما امروز وقتی وارد شدم O gems را در لات پیدا کردم ??
صحیح است
DIVMOB = بهترین در اندروید. تیم برای حذف مستحق 10/5 است. اشکالات. من HEROES INFINITY را برای همه گیمرها و کاوشگرهای بازی و موفقیتکنندگان پیشنهاد میکنم.
Epic Heroes War: Super Heroes রোমাঞ্চকর hjxw
این بازی مریض است
عالی عالی عالی
عالی عالی عالی عالی عالی بازی
حوصله سر بر
بازی عالی
اف
خیلی سریع خسته کننده می شود، به نقطه ای می رسید که به سرعت علاقه خود را از دست می دهید. دلیلی وجود دارد که در سال گذشته فقط یک میلیون دانلود داشته است! اتصال به سرور وحشتناک است! بیشتر اوقات در طول روز حتی نمی توانید به آن وصل شوید. تیم توسعه باید روی این مشکل کار کند وگرنه برنامه بازیکنان را از دست خواهد داد.
محافظت از بازی در اینجا بدون اتصال Google Play فقط اتصال جعلی را نشان می دهد.. فقط ورود به بازی در اینجا که ذخیره نشده است ....
و زیبا
میشه چند تای دیگه که آفلاین باشه خیلی ممنون میشم اخر همش اینلاین هست
عالی
بازی عالی
بازی خوب. بد نیست برای یک بازی خوب 10 دلار بپردازید. اما این بازی شما را ملزم به صرف مبلغ نامحدود می کند. این یک بازی نیست که بتوانید کمی هزینه کنید و اصلا خوب باشید.
Divmob از پخش کننده noob سوء استفاده کرده و ما را محکوم کنید
عالی خیلی خوبه
بهترین بازی
بازی خوب
حساب من نمی تواند چرا. نام حساب من AYHEE بارگیری شود.
همه جا عالیه
g o o
این به معنای واقعی کلمه دقیقاً همان چیزی است که Epic Legendary Summoners - Magic Heroes Action RPG است. من نمیدانم این عبارت Shadow & Stickman در عنوان چه معنایی دارد، زیرا ربطی به بازی ندارد.
این یک بازی خوب است اما نیاز به خریدهای زیادی در برنامه دارد تا بتوانید از بازی نهایت لذت را ببرید
مطمئن نیستم