Post by viereleadoosim on Feb 12, 2022 5:19:57 GMT 6
------------------------------------------
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi neograničeno dragulje ▞▞▞
▞▞▞ WorldCraft: 3D Block Craft 2022 version ▞▞▞
Trebalo bi ubrzati lomljenje blokova tijekom kreativnog načina rada, posebno kada ljudi vole žalostiti vašu kuću jer znaju da je blokovima potrebna vječnost da se razbiju bez obzira na to čime se razbijate.
Možete li u sljedećem ažuriranju dodati survive u multiplayer
WorldCraft: Mini World Craft Aventura cvl
Igra je cool n stvari ALI kad odem na besplatne novčiće, video stvar je nestala!! Je li to ažuriranje, greška ili? Reci mi da sam zbunjena
Igrao sam ovu igru 1 tjedan i osjećam se dosadno znam da je ovo zabavno kao minecraft, ali dosadnije, kada sam ukrotio vuka nisu me ni pratili čak i dao sam im meso, kada se pridružim serveru moj uređaj postaje zaostao, ova igra također trebaju realističniji zvuk bloka i gumb Run
i ova igra je dobra
WorldCraft: 3D Block Craft ผจญภัย bhhj
Ova igra je super, jedino što mi se ne sviđa je da kad stavite u vodu. Ne pada kao obična voda. Samo... pluta tamo...
Sviđa mi se igra, ali mislim da biste u inventar trebali dodati toalete, stolove umivaonike i stolice. Molimo također da karte budu veće jer su vrlo male. Ako to učinite, to bi bila odlična igra i onda ću je svakako preporučiti drugim ljudima😉😁
Igra je stvarno dobra, ali kada napravim kuću i zatvorim igru i kada je ponovo pokrenem moja kuća nestaje, to se događa vrlo vrijeme popraviti
WorldCraft: 3D Block Craft ผจญภัย bhhj
Naravno, pokušali ste, ali još uvijek NIJE PAR ZA Minecraft! Ovo je sranje! Pa, nije bezveze, ali bilo bi ljepše kada bi mogao olakšati kontrole, i zabrinuti na kameru... zaboraviti. Ne isplati se ako "stalno" radite na ovoj aplikaciji, već biste to popravili, osim toga, to je samo još jedna Minecraft rip-off. Idi napravi nešto originalno molim te i hvala ti! ;(
Stvari koje treba dodati ovoj igrici 1 zlatna jabuka 2 kremen i čelik u kreativnom 3 šefa 4 Trebao bih se moći prebaciti s preživljavanja na kreativan i kreativan na preživljavanje 4 sela 5 multiplayer mod u survival 6 portalima ako dodate ove stvari očito Ovu igru ću ocijeniti s 5 zvjezdica.
WorldCraft: Mini World Craft Aventura cvl
NADAM SE DA STE OVO ISPRAVITI- Ova igra čini da moj telefon kasni i kvari! Onda kada ga igram, moj telefon pokvari i prestane raditi.. Dakle, trebao bih popraviti svoj telefon jer se ne mogu vratiti na izbornik, a ne mogu ni isključiti svoj telefon! Nadam se da možete riješiti ovaj problem.. A za druge ljude- NEMOJTE INSTALIRATI OVU IGRCU! SAMO GUBI VRIJEME..
To je dobra igra, samo što me svaki put kad je igram nasumično izbaci iz igre, samo sam ti htio reći
Najzanimljivija stvar ove igre je da je besplatna. Imamo svo iskustvo mog zanata u ovoj igri. Ova igra je sjajna.
To je jako dobra igra, ali u kreativnom modu treba više stvari i alata, također ne mogu kuhati u peći i ne mogu raditi u radnom stolu
Jadno
Igra je stvarno glupa
kul
Seksi
preživljavanje je super i sve, ali mrzim činjenicu da ne mogu vidjeti svoje prijatelje. moram se spojiti na wifi da bih mogao igrati multiplayer. kada ćemo dobiti multiplayer korištenjem naših mobilnih podataka? možemo li to dobiti, molim te?...
Da li ima tuce paukova tu i take radnje?
Sjajno je što možete igrati jednog igrača i dva igrača i sviđa mi se kako možete izgraditi sve što želite, ali na stvari morate poopati kao puno više stvari da biste napravili stvari s onim tko je ikada napravio igru pa ću vam dati tri zvjezdice .
Oglasi su sada na zaslonu što ga čini iznimno teškim za izradu iskačućih prozora na način na koji ih uklonite
Problem je što u kreativu nema oruzja
Prvo kad sam pokušao ući u svijet, nije se učitao ili sam bio "isključen s interneta" kada sam očito još uvijek imao internet, popravi ovu grešku jer je dovoljno neugodna
Dakle, uh, hej! Ne žalim se, ali kao, kad sam udario nešto poput , kada sam ga udario sa strane, učinio je ono što je pokazao da ste ga shvatili, onda se ponovno pokrenulo! Molim te popravi ovo....
Dobra je igra, ali treba joj tipka za prijavu ili nešto što će određenim igračima dati upozorenje kako bi mogli biti izbačeni sa servera ili tako nešto jer postoje ljudi koji samo šalju neželjenu poštu, spustio sam još jednu zvjezdicu jer me stalno odjavljuje s server iako nemam apsolutno nikakvih problema s internetom s nečim drugim.
MRZIM OVU IGRCU. UVIJEK MI KASNIJE I IZBACI ME BEZ RAZLOGA TAKO IKADA. ZATO SAM GOTOVIO JER NE ŽELIM IZLOŽITI RIZIK DA DOBIJEM VIRUS NA TELEFON SA RAZINE LAGA KOJI IMA.
Neće učitat
Loseeee e
cool
Onako
Alien Creeps - Tower Defense استراتژی qsic
Ja zapravo imam minecraft i ova igra je užasna i jeftina imitacija mojangs kreativnog remek-djela. Međutim, moram reći da sam odrastao na svjetskom zanatu (sada imam 14 godina) i uživao sam u tome, ali nekad je kasnilo i bilo je strašno. Preporučam ovu igru kao alternativu, ali ona nikada ne može istinski nadoknaditi ili ponoviti minecraftovu slavu. Ne kažem da bi ova igra trebala biti poput minecrafta, ali nije idealna zamjena.
Obožavam igru! Igrao sam ga dugo i dugo! Samo imam problem s bojanjem teksta. Boju sam stavila na recimo zelenu, nakon nekog vremena, promijenit će se u bijelu iz nekog nepoznatog razloga. I većinu vremena će se neprestano mijenjati natrag u bijelo, bijelo, bijelo, zeleno, bijelo, bijelo, zeleno, zeleno itd. Molimo popravite ovo! malo je neugodno..
Super je samo nekad nece dase instalira
Bilo je prilično dobro, ali svaki put kad bih spavao u krevetu, probudio bih se i teleportirao me sa svijeta, i jednostavno bih zauvijek padao. Zbog toga bih uvijek morao igrati bez kreveta. Također, novi logo ima lažnu obavijest što je krajnje bijesno. Molimo promijenite ovo i ovo će opet biti 5 zvjezdica
Bolje skinite minecraft!!!!
Ti si glup a ne igrica i onaj retard koji kaže da mu igrica izlazi jer ima problem sa mobitelom
Hej, igra je zabavna, ali možete li prestati stvarati igrice tako teške, a likove također učinite blokovima, molim vas, također učinite to online u igrici sama i tako nitko neće morati preuzimati druge igre i jedna stvar će ljudi koji govore loše dobiti udarac van jer tražim od tebe da napraviš nešto za domaćina kako bi mogli izbaciti nepristojne ljude ako kažu nešto krivo, nastavi to raditi i također napravi mobove i dodaj još stvari i to za novo ažuriranje
Ova igra je bila užasna Kada sam htio dobiti korisničko ime, telefon mi se potpuno zamrznuo Nije se uključio, a kada se uključio, bilo je samo od sebe kada sam pritisnuo tipke, nisu radile i nije se isključio. Neprestano sam dobivao poruke sa svog sustava u kojima je pisalo moje telefon nije radio. Ostao je tako oko 10 minuta kada mi se telefon uključio, a onda je opet bilo u redu. Užasno nadam se da nije prenio virus na moj telefon Da mogu ocijeniti 0 zvjezdica, ne bih dobio ovu igru ovo se nikad prije nije dogodilo.
0 ZVJEZDICA DOslovno SAMO 0 ZVJEZDICA. Ovo ne čini da igra izgleda dobro jer su slike prevara. Od slika je potpuno drugačije, ne možete ukloniti stavke iz inventara, teksture su loše, ne možete natjerati da tnt eksplodira. Grafika, fizika sve je potpuno strašno. Ne mogu ga ocijeniti s 0 zvjezdica pa ga ocjenjujem s 1 zvjezdicom.
Ova igra je dobra i u svom najboljem izdanju, ali kada odem na multiplayer da igram sa svojim prijateljima, dodirnem je i onda piše greška veze kada imam jaku vezu, ali pokušam ponovo i kaže istu stvar iako sam pokušao 15 puta, ali još uvijek nikad nije radio.
Barem imam Minecraft na laptopu još bolje od worlcrafta🐪🐫
Nevaljajoj grafika
Obožavam ovu aplikaciju, ista je kao minecraft, ali malo drugačija od one prave! Ja i moja obitelj smo ovo igrali godinama i nikad nas nije iznevjerio Hvala vam što ste napravili dobrog kreatora igre!!!! 😄
Minecraft
EDIT: Cijenim savjet i vidim odakle dolaziš, ali mislim da me ne razumiješ u potpunosti. Igra prikazuje obavijest "nema veze" kada NEMAM uključen VPN. Imam neograničen broj podataka, pa postaje pomalo frustrirajuće. Moram koristiti VPN čak i za otvaranje zaslona za više igrača.